Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilar och Kalkylerar

Andas tungt och stilla
Behöver alltid vila, alltid ligga ner
Tillåter förruttnelsens process
Förmultnar med tiden
Kan inte sova, kan inte vakna

Psyket springer för sitt liv
Klurar och kalkylerar
Kring en framtid som aldrig kommer
Rädslor och fobier i brist på annat
Ambivalens gällande det ena
eller också det andra
Kan inte leva, kan inte dö

Jag kallar det för att bygga en grund
En grund att stå på inför framtiden
Denna förruttnelse
Detta hamsterhjul av ingenting
Kan inte röra mig, kan inte vara kvar
Så jag vilar och kalkylerar
Det är allt jag har




Fri vers (Fri form) av Frankskaktus
Läst 120 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-07-31 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frankskaktus
Frankskaktus