Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blind kärlek

Sitter ensam ikväll
Tänker på dig



Du viskade orden,
orden jag behövde höra

Jag valde att tro på dig,
-fastän jag visste.

Men hur blind är inte kärleken?

Ser tillbaka,
på dig och mig

Löften som aldrig blev verklighet

Trots att du försökte
övertyga mig,
att jag var den som betydde mest,

som du ville ha,
som du ville leva med


visste jag det redan då

-jag var precis
som dom andra

Hade samma funktion


Aldrig kunde jag lita på
det du lovade.

Fast det i mitt hjärta lät som en kör av vårrusiga fåglar
när du viskade i mitt öra.
Jag kände din varma andedräkt och alla tvivel försvann

Älskade,
jag vet att kärleken är blind.
Jag valde själv att
fortsätta vara blind bara jag fick vara i din famn,
känna din längtan efter mig.

Jag lekte med elden, kände smärtan
men blundade hårt.

Borde ha lärt mig läxan, men
jag smälte
varje gång du kysste mig

Älskade




Fri vers (Fri form) av helenita VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-12-19 19:12



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
känns som leigh nashs röst då hon sjunger innocente. bra med älskade i upprepning. gillas.
2020-12-23
  > Nästa text
< Föregående

helenita
helenita VIP