Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintervärlden

Så lägger sig lugnet åter
Och en stilla ro jag har
Som minner om snöklädda ängar
En strålande solig vinterdag

Och snart är dom dagarna här
Då kylan tagit över världen
Och du med stort välbehag
Kan njuta av vintervärlden




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 46 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-21 10:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva