Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

isolering

skulle du inte vilja
fara bort i gryningen
finna en värld
se vad där finns?

ögonen saknar godis
storslagna vyer
historiska byggnader
konstens tavlor

isolering är ett hinder för sinnet
men inte fantasin




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 87 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-12-21 12:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva