Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale ... Se gärna min adventskalender eller mina utställningar på poeter.se


Var rädd om dig - VAR RÄDD OM DIG - då blir du kvar i livet

 

se dig och du ska se Dig

 

jag ser dig vill dig väl

 

jag fångas av ditt ljus

 

du möter min själs välvilja

 

du ser godhetens livsform

 

ett hjärta fyllt av empati 

 

den är för bådas vår skull

 

jag ser mig och tar emot mig

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-12-22 17:34



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Så fint, inte minst i dessa tider!
2020-12-23

    Liljan från Norr
Fina ord
2020-12-23

    Lena Staaf VIP
Att se och bli sedd - det är nycklar till ett gott liv!
2020-12-22

  bibbi ahrnstedt
tack. Oh så fint!
2020-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP