Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Porträtt

Och du påminner mig
Om trädens grenar
Och djurens jägare

Och jag ser dig ta för dig
Av alla små kryp
Förlusta dig

Du skulle inte bli plockad själv
Utan att slåss med näbbar och klor
Och du kommer alltid klara dig





Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 62 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-22 17:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva