Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag tror den här känslan vill mig något

den här känslan jag har
som pirrar bakom revbenen
kittlas i naveln

jag tror den vill mig något



han stryker fingrarna
över min kind
skrapar bort rädslan
och ihålighetskänslan



jag leker med solstrålarna
som sprids från hans fingertoppar
när han skriver hemligheter på min rygg
och jag viskar i hans öra

den här känslan jag har
jag tror den vill mig något



läppar som försiktigt smakar
på drömmarna hon samlat i halsgropen



två par fötter
som trampar sönder det förflutna
och suddar ut fotspåren ur huden

du ska veta att hennes fötter följer dina
oavsett vilken väg du väljer att gå härnäst



den här känslan jag har
jag tror den vill mig något



jag tror jag vill gömma mig
i din famn
tills det förflutna slutar skrämmas
tills framtiden har en plats för oss
tills vi vågar


säg att vi vågar?



du har ett hjärta i din jeansficka
jag gömde det där när du viskade
om gatorna vi ska rusa ner längs
när vi flyr långt härifrån, när vi flyr långt härifrån
har du ett hjärta i din jeansficka
så var försiktigt baby
var försiktig




den här känslan jag har vill mig något
jag tror den vill berätta
att jag har hittat något
något som skulle göra ont att tappa i golvet




Övriga genrer av Trubbel
Läst 767 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-06 21:30



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
Damn så underbaart!
KÄR-LEKEN strålar om detta alster!
2007-10-05

  Silverprinsen.
återigen trubbel, you\'re the man ;)
2007-03-27

  Piece
Ryser i kroppen när jag läser. Finns inte så mkt mer att säga, bara att ge dig en applåd och sedan stilla undra varför gubben uppe på molnet inte låter mig skriva såhär ;-)

// Piece
2007-03-18

  Jessica Ewa
Upprepningarna och slutstycket ger den här texten vingar!!

// Jessica Ewa
2007-03-10

  isabel louise
Du har ännu en gång lyckats trolla med orden. Bra skrivet!
2007-03-08

  Jewel_x
Och jag tror
att den här dikten
har något
något som liknar hopp

Inspirerande, och jag måste säga tack.
2007-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Trubbel
Trubbel