Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje gång det spirar

Mjuka lätta steg
Sorgen försvann med tiden
Känner lyckan le

Men alla gånger det spirar
Vet jag att äppelblom falla




Bunden vers (Tanka) av skärva
Läst 82 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-23 15:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva