Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Agerar sändebud...

Stjärnor STOR som liten
de tvingar ingen, men de visar
åt spännande håll, så den som vill
kan hitta en ny väg... Rymdforskare
säger där ute i rymden tycks det läcka
fram mer och mer nu, som ur ett såll...

Där händer det saker, så för din egen roll
ha oftare och mer på den koll...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-25 18:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Blinka lilla stjärna och berätta var Du är. Rymdforskare vill hälsa på.
2020-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt