Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svidande tårar

Jag är för kär i dig.
Dina händer
formar mig lättare
än vad de formar
den blöta sanden.
Du vet nog inte om det.
Jag vet inte äns om jag gör det.
Men jag gör
allt du säger,
ger dig allt du pekar på.

Kan inte motstå dig.
Tankarna på dig
gör ont som getingar i bröstet.
Sticken träffar själen.
Vet du hur ögon kan svida
när tårar hålls tillbaka?
Om inte
så har du aldrig varit kär.




Fri vers av verkligen
Läst 357 gånger
Publicerad 2006-07-18 20:14



Bookmark and Share


  Paraply
ååh, neej, vrf har jag inte skrivit något om denna?? den var ju, helt underbart bra! precis så är det,,, just nu.. ^^ fin fint..

/p.
2006-09-02

  Samndra
Åh, den här va riktigt bra! Beskrivet...love...!! //San
2006-09-02

  john ekström
bra beskrivet av att vara kär, eller olyckligt kär..
2006-08-01

    inmeddiginålsögatkamel
Kärlek, kärlek. Det kan både vara jobbigt och vackert.
Brabrabra skrivet!
2006-07-19
  > Nästa text
< Föregående

verkligen
verkligen