Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörker

Och när molnen hopar sig
Finns inte solen
Allt är tungt
Och världen försvann

För du är intet
Och jag är ingen
Så tungt är livet
Att det försvann




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 73 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-26 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva