Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Instängd

Krängd i hörnet
Jag vilar
Jag vilar
Lämna mig ifred
Jag vilar
Blir du arg
När jag vilar
Kan du dra åt helvete




Fri vers av Dr_Peace
Läst 67 gånger
Publicerad 2020-12-27 08:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dr_Peace