Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var fan var du?

Hur kan han?
Hur kan han göra så mot mig?
Överge mig, ignorera mina känslor.
Disconnecta från mig innan jag fötts.
Hur kan han göra så mot mig?
Ensamheten är stor.
Var är min pappa?
Ryggen vänd. Skrattande, medhållande.
Upprätthållande status quo terror.
Var är min pappa?
Osynlig, frånvarande.
Var är min pappa?
Låtsandes som om allt är bra.
Var är min pappa?
Bortglömd, ignorerad.
Var är min pappa?
Stryk ska han ha, man tar hand om sitt barn!!!
Var är min pappa?
Jävla fegis, vågar du inte stå upp mot kärringen?
Var är min pappa?
Noll respekt.
Var är min pappa?
Noll kärlek, noll värme.
Noll beskydd.
Var är min fucking pappa?
En likgiltig jävla klump framför datorn.
Fuck you, jag förtjänade bättre.
Jag förtjänade din kärlek.

Mvh
En som har växt upp




Prosa av Dr_Peace
Läst 37 gånger
Publicerad 2024-03-12 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dr_Peace