Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag förtjänar en pappa

Du var fan aldrig min pappa.
Hur kunde du kalla dig det?
Du har inte förtjänat det.
Hur fan kan du kalla dig det?
Äckliga jävla sopa.
Hur fan kan du kalla dig det?
Blicken, flinet.
Jag betyder ingenting.
Jävla as.
Alltid på morsans sida,
oavsettt om hon snackade bullshit.
Blicken, flinet.
Fuck you.
"Mamma vet bäst, höhö."
FUCK you.
Lyssna på ditt barn.
Lyssna på mig.
Ibland visste du
att jag hade rätt,
men du höll med henne ändå.
Fuck you.
Lyssna på mig.
Jag blir ledsen.
Jag känner mig ledsen, när du ignorerar mina behov.
Lyssna på mig, jag förtjänar det.

Jag förtjänar en pappa, jag aldrig hade.

Mvh
en som sörjer.




Prosa av Dr_Peace
Läst 32 gånger
Publicerad 2024-03-19 12:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dr_Peace