Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur kunde du?

Hur kunde du?
Lämna mig.
Ensam här att dö.
Hur kunde du?
Du betydde så mycket för mig.
Din närvaro
en lugnande komponent.
Nyckelkomponenten.
Hur kunde du?
Det gör ont, än.

Mvh, den som processar.

xo och tack för att ni läser. <3




Prosa av Dr_Peace
Läst 44 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-01 12:22



Bookmark and Share


    Dr_Peace
Tack!
2024-03-02

    Sefarge VIP
Betänkansvärt träffande skrivet!
Jaa att kunna är viljan att för
-ändra.Ett förhållande t.e.x?

2024-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Dr_Peace