Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oönskad inbjudan

De kommer in.
De ändrar.
De fuckar upp mitt flow.
De fuckar upp mitt liv.
Frustrationen är stor.
De fuckar upp mitt liv.
Och de vet inte om det.
De vill bara hjälpa till
De låter rädslan styra.
De vill bara hjälpa till

Och de fuckar upp mer.


xo, och tack för att du läser.




Prosa av Dr_Peace
Läst 40 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-12 11:42



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
p . rivate letters

---- public value?
2024-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Dr_Peace