Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fuck you, respektera mitt ord.

Mitt ord
Värt mycket
För mig
Men inte för dig.
Du bara skiter i det,
bryter det,
stampar på det,
spottar på det.
Jävla as.
Respektera mig
Innan jag bryter dig.
Mitt itu
Jag har fått nog nu.
Att bli stampad på,
spottad på
sparkad på.
Fuck you.
Jag köper en flamethrower och svärtar ner era själar med den svarta sörja ni kallar er själva.
Fuck you.
Jag bränner era rövar krispigare än en spetsad gris.
Fuck you.
Jag föder min själ med era döende skrik.
Fuck you.

Mvh, en som har fått nog.


tack för att ni läser alla <3




Prosa av Dr_Peace
Läst 42 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-28 14:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dr_Peace