Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Truth bomb-poesi


Med vänlig hälsning, ditt barn

Kontrollerande, äckliga as.
Dina behov, aldrig mina.
Kontrollerande, äckliga as.
Du först. Bara du.
Du, du, du.
Aldrig jag.
Kontrollerande, äckliga as.
Skadar mig med din egocentrism.
Kontrollerande, äckliga as.
Jag hatar dig.

Vet du hur ont det gör, att aldrig bli brydd om?
Vet du hur ont det gör, att aldrig bli sedd?
Nä, för du tänker bara på dig själv.
Ett eget behov lyft och det blir för mycket, för svårt.
Offerkoftan på.
Ironiskt nog går under av din egen oförmåga att stå upp för dig själv.
Leder till kontrollbehov och äckligt beteende.
Kontrollerande, äckliga as.
Fuck you.

Vet du hur ont det gör, att bli förbisedd om och om igen?
Vet du hur energidränerande det är att bry sig om dig, men få jack shit tillbaka?
Vet du hur ont det gör att se dig misslyckas, gång på gång att ta hand om dina egna basala behov?
Vet du hur jävla ont det gör att se dig överge dig själv, och behandla dig själv som ett värdelöst jävla as, sätta dig själv sist?
Vet du?
Nej, för du bryr dig bara om dig själv.
Ironiskt nog, bryr du dig bara om dig själv, samtidigt som du sätter dig själv sist.
Ett recipe för perfect disaster.

Kontrollerande, äckliga jävla as.
Jag älskar dig och hatar dig samtidigt.
Kontrollerande, äckliga, svaga jävla as.
Om du ändå vore min mamma när jag behövde dig som mest stället för ett misslyckande för oss båda.

Jag hatar dig och älskar dig samtidigt.
Jag älskar den jag ser att du kunde varit.
Jag hatar den du är.
Kontrollerande äckliga jävla as.

Jag ser glimtar av det jag älskar och greppar tag i dem.
Hårt. Blir besviken. Igen. Oviljan att diskutera svåra grejer. Locket på.
Fucking aj.
Oviljan att utvecklas.
Fucking aj.
Jag vill diskutera. Kompromissa. Det här behöver du. Det här behöver jag.
Oviljan att inse att jag faktiskt bryr mig om dig och vill ditt bästa. Oförmågan att ta emot kärlek.
Slänga upp vad du behöver locket på när jag behöver.
Fucking aj.
Jag älskar dig och hatar dig samtidigt.

Med vänlig hälsning
Ditt barn




Prosa av Dr_Peace
Läst 28 gånger
Publicerad 2024-02-25 11:03



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Du skriver sant och starkt med en grizzlybjörns ilska och ett litet barns bön om kärlek.
2024-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Dr_Peace