Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Puls

Pulserande ilska
Pulserande
Pulserande
Jag sprängs
Men du sprängs på mig
Först




Fri vers av Dr_Peace
Läst 95 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-27 09:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dr_Peace