Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Övermodigt? Nej rätt!

När det på kärleken ställs krav
blir den aldrig av
den går direkt i kvav...

Det blir ju för den helt enkelt
ett onödigt skav
den kan inte under
någon eller något
bli dess slav!

Den vill helst susa på fritt
precis så som vinden gör
över ett öppet hav...
Vitt!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-27 11:28



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Så det är
att vara kär
då ska du ej
ställa till besvär
då blir det nej
o hjärtesorgen skär
olyckan den tär
du får vara snäll där
blir inget vi
utan två du
lyssna till Ewas klokskap nu!

2020-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt