Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lugnet är större

Ovädret ryter till
Och jag gömmer mig
Men dagen blir fin
Du kommer

Och lugnet är större
Än allt jag ser




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 48 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-27 11:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva