Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


När man är barn springer man


Året är snart slut


När man är barn springer man
när man är ung forsar man fram

vi trettio tror man livet är oändligt
vid femtio börjar man reflektera

när man blir äldre
är man tacksam och räknar åren


© Bibbi Ahrnstedt




Fri vers av bibbi ahrnstedt
Läst 244 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-12-27 19:59



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
väl förmedlade tankar om livet och åldrandet!
2020-12-28

  Kungskobran VIP
När man är gammal går livet fort
man vill få allting gjort
det man tidigare försummat
och inte andra förunnat
den korta tid man har kvar
som älskad mor och far


2020-12-28

  Dennis Brinkeback VIP
Fint skrivet
2020-12-27

  Sparvögat VIP
Så fint du beskriver livets gång som forsens ström som mynnar ut i havets åldrande vishet.
Varje period i livet har sin charm!
2020-12-27
  > Nästa text
< Föregående

bibbi ahrnstedt
bibbi ahrnstedt