Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medusa

 

Ingen kunde linda mina kopparormar

runt sina fingrar, som du.

Du grusade min fasta blick.

Missförstådd och vacker, som jag.

 

Stark stod jag i striden.

Så sårbar, när ditt svärds tunga

smekte min hals. Kärleken,

högg av det förvridna huvudet.




Fri vers av Katinka VIP
Läst 836 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2006-07-18 20:52



Bookmark and Share


  Ronny Berk
svårtolkat; men kanske kan kärleken vara så !
2015-05-05

  Jordgubbsodlare
Åh herrejävlar! Blir stum som sten av beundran!
2013-01-19

  HelenaW
Gillar!
2012-10-10

  Ninananonia VIP
Det är kärlek! :)
2011-04-09

  Lady Alassa
bra skildrat den oövervinnliga
2010-03-14

    Trast
Bra dikt.
2008-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP