Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gamla minnen

Det känns som hela livet endast varit på lån
jag är tillbaka till det ställe som jag flydde ifrån
alla gamla känslor verkar komma tillbaka
och benen bara viker medan händerna skaka

Jag känner saknad över sånt jag inte känt på flera år
som om allting jag vart med om hände senast igår
Kan se gamla pusselbitar falla långsamt på plats
men där några har försvunnit medan andra ersatts

Jag försöker dränka tankarna i hembrygd bensin
tända eld på alla tingen, men allt är redan ruin
här finns inget kvar att kräva och jag har inget kvar att ge
så jag låter elden bara brinna – bara låter det ske




Bunden vers (Rim) av RobinG
Läst 109 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-31 13:05



Bookmark and Share


  AndLou VIP
Mycket bra, också för mig så igenkännande målade meningar!
2020-12-31
  > Nästa text
< Föregående

RobinG