Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är

Jag är
sandkorn
ändlöst fallande
genom ett roterande timglas

Jag är
möjligheten till ett leende, och
de varsamma tårarna
på en kind av någon älskad

Jag är
ett liv som inte levts
undangömt
i någon annans drömmar

Jag är
utan sorg
för tid gången
eller tid kommen

Jag är
tidig maj
och smaken av
ett friskt lufts andetag

Jag är
vinden
som svepande söker sig
genom trädens sommarskrud

Jag är
det tappande ljudet
på ett fönsterbleck
alla sömnlösa nätter

Jag är
alltid
jag




Fri vers av RobinG
Läst 80 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-06-19 15:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RobinG