Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldriga

Det här är maten vi delade
inför den sista sträckan
det är alla böckerna
som du aldrig ska lämna tillbaka
alla staplade papper,
systemet över säregna flygfän
nattvak hastiga som småkryp,
nålarna du trädde igenom
en kackerlackas ögon
öppna mot den mjuka natten




Fri vers av Grävling
Läst 122 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-01-01 18:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling