Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ska lura liemannen ett tag till,vem bryr sig


pandemi

hejar på traktorn
går runt
tystnad
telefonen
sover törnrosasömn
huggt 5 korgar ved
yxsång
också en sång
som sprider värme
tystnaden låter
blir några korgar
i morron med
och mer musik




Fri vers av tom boreland
Läst 192 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-01-02 15:57

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Yxsången som ljuder och tar över din Törnrosasömn.
Milda rader med stark anda i dikten.

2021 blir året med ordet yxsång extra tydligt. Klyver fram extra styrka.
2021-01-06

  lilla t
Får en känsla av ensamhet av texten som är fin med ett uns hopp.
2021-01-04

  överlevaren VIP
Besvärlig tid.....
2021-01-02
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland