Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The end is near



Och mina tårar tar också slut
Som allt annat




Fri vers av hari lee
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-01-04 20:17



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Så fint så fint så fint

Du krossar hela mänskligheten med en flugas power.
2022-05-07
  > Nästa text
< Föregående

hari lee