Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är




här är vi
jag kan röra vid dig
du är inte längre en
längtan på ett fotografi

var kan jag finna en
större njutning
än att vara med dig?

var finns en större
glädje än då vi
skrattar åt en småsak?

du är min stora kärlek
mitt blod
mitt liv

du är sången om lyckan
du är dikten om skönhet

du är vinden i håret
- då jag känner glädje

du är den varma solen i ansiktet
- då jag känner kärlek

du är du - den finaste
- den skönaste

jag ger dig min kärlek
jag ger dig mitt liv
jag ger dig min evighet

du är det största
i det minsta
i allt




Fri vers av Eiler Lindh
Läst 552 gånger
Publicerad 2006-07-19 08:01



Bookmark and Share


  Sunlight
Så vackert! Jag läser dikten med en flämtning, så fint skrivet!
2006-11-13

    eva m h
Underbar kärleksförklaring!
2006-11-07

  KonstigaKatter
Du hade kunnat säga "du är ALLT". Dikten är så kärleksfull!
2006-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Eiler Lindh
Eiler Lindh