Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Natten

När allting sover
Och tystnaden har lagt sig
När vinden suckar mellan träden
Ensam och ljudlös
När det enda som lyser i mörkret är stjärnorna
Och månen som skiner
När timmen till sist har kommit
Och Natten är här
Då allting sover och allt ensamt är.




Fri vers av K_Boija
Läst 74 gånger
Publicerad 2021-01-09 17:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

K_Boija
K_Boija