Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förändring

Trött på tidlöst cykelhjul

återvänder till samma känslor

allt blir

ett hopplöst fall.

 

Men att ge upp 

finns inte med

men något måste bryta

detta nedbrytande mönster.

 

Förändring

våga ändras och gå på osäker mark,

börja om men ändå inte.

Livet slutar inte men det går att ändras.




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 86 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-09 21:46



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra framfört med känsla och djup..kram
2021-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson