Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rå. Utkast -


Döende Ur. Något till Någon. Den som strödde blått dunster.





Granen till Den;
- Mina grenar är tyngda
av Dens alla hängda
Jag-Lögn-kalejdoskop.
Dom bryts, av minsta mer -
förstår du?

Den till Granen;
- Ja, jag förstår precis!
Sa Den till Granen
och strödde blått dunster
över Jag-Lögn-kalejdoskopen -

-





Övriga genrer av J-M
Läst 217 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-01-10 12:03



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
Granen är en stark metafor. Lögnkalejdoskåpet likaså. Stark dikt om än ett sorgligt tema.
2021-01-15

  Nanna X
Jag förstår ganska precis, tror jag. Mycket väl uttryckt. Snart dags att kasta ut granen ; )
2021-01-10
  > Nästa text
< Föregående

J-M
J-M