Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Vinterskogen krasade Natturen.



Jag stoppar
den isande Natthimlen
i min varma mun för Dig
tuggar De Vassa
Tigande Stjärnorna
För att kunna spotta ut dem
Bli - Till -
Gryende Vintersnö -
Varsamt upplyst -
Skog -




Fri vers av J-M
Läst 93 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-12-17 22:04



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Uppvaknandet som den största gåva, känns det som vid läsning; och uppoffringen som medföljer. En mycket fin text .
2022-12-19
  > Nästa text
< Föregående

J-M
J-M