Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Råutkast -


Ur. Låga.




Vindfånget i öppna spisen
och lågans långsamhet
i björk, rök och dunkel
flämtar till i helgdagsloven
så även jag, så även jag -

Ordfånget inuti mig
och lågans långsamhet
i tigerier, blyerts och dunkel
flämtar till i längtansbokstäver
så även jag, så även jag -

Jag ger dig min tystnad
och formar teckenmeningen;

En dag ska även rådjursskuggor
resa, ur, tid, sårlegor och ständiga skymningsskogar -


Så, du vet
Så, du vet -








Fri vers (Fri form) av J-M
Läst 195 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-01-06 17:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint skrivet om längtan, obesvarad kanske. Och väldigt genomtänkt i sin struktur, med återkommande fraser snyggt.
2022-01-06

  Kajan VIP
Här tycker jag om de vaga antydningar och variationer, som binder ihop texten. Texten upplevs intuitiv och inte tänkt, och det öppnar upp.
2022-01-06
  > Nästa text
< Föregående

J-M
J-M