Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rå. Utkast - 1 -


Ensam vandring i sällskap med sommarnattljusens skuggor. 1






Nattens fallande
Stjärnfrön
söker sig ned
till sommarjord
i skuggan
av Skogen
för att bida tid
bli till
gryende dag -





Fri vers av J-M
Läst 76 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-07-04 13:30



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
Så vackert.
Och dagen gryr...
2023-07-09
  > Nästa text
< Föregående

J-M
J-M