Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och inte vända åter -


Ibland vill jag bara gå rakt ut i vildmarken efter Honom-





Ibland följer jag livifyllt harpaltens
levnadsspår mot vuxen genom
ängsgräset, vinter, vår, sommar och höst.
Iklädd en flickunges gudströst.
Men oftast följer jag ännu i drömmarna
Dig och stigen genom Vildmarken.
Ditt skratt, din eldrotsvarma röst,
glödgade händer och vargögasallvar
utmed varje fräken på min bara hud -

Runt om bivacken växte stjärnknippen, ur, vila och fjälltopp —

Ditt liv, din ljushjord, en brandstigen sanning, en sten, en fjäder, jordkropp, drömspann, fjällbäck och hjortronblomstren i min mun -
kom med -























Fri vers av J-M
Läst 191 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-02-01 13:21



Bookmark and Share


  Susen VIP
Vackert och poetiskt skildrat. Förnimmer en längtan i orden - till vildmarken
2022-02-03

  Koloristen
Är du en brudesjäl då ÄR du i vildmarken och aktar på det profetiska Ordet som däri lyser.
2022-02-01

  Nanna X
Mystiskt och vackert!
2022-02-01

    Björka
kärlek...
2022-02-01
  > Nästa text
< Föregående

J-M
J-M