Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sommaren är rätt långt gången och känslornas behov blir inte mindre med tiden (skriftades i juli 2012) Önskade intet hellre än att den dig som är ämnad för mig och idag 2021 finns i mitt liv skulle komma till mig ...


Du betyder mer för mig ...

... än jag kan förmedla
i ord till dig ...

Och när jag väl funnit dig
vill jag ej
någonsin mer
förlora dig

Ty jag behöver dig
och hoppas innerligt
att du så ock
lika mycket behöver mig

såväl när jag somnar
som när jag vaknar

och varje stund
däremellan ...
... så väl
efteråt
som innan

Vill få viska till dig
hur mycket jag älskar dig
men även få ställa mig
på taket och basunera ut
över hela världen
att jag äntligen funnit dig

Ty du har alltför länge
fattats mig ...

... Du
som är den dig
som ämnad för mig ...

Hela min kropp
mitt hjärta
och min själ
tillhör för evigt
endast och blott bara
dig
du söta rara underbara
som jag hoppas kommer
att äta frukost med mig
varje dag 
resten av våra liv ...

... och älska med mig
så ofta vi bara kan
och får tid ...

Ty med dig
känner jag 
fullständig ro
och underbar sinnesfrid

Önskar du vore här med mig
så jag kunde få dig att känna
hur mycket jag älskar dig

nu och för evigt ...

... så att du stannar kvar
och inte någonsin lämnar mig ...

 

 

 

 

 

 

__________________________

Publicerad här tidigare i juli 2012




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-01-10 19:54



Bookmark and Share


  helenita VIP
Så sinnligt vackert!
2021-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP