Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den dig som ämnad för mig är alldeles perfekt precis så som du är ... - Idag 2021 finns du i mitt liv och bekräftar min affirmation varje morgon jag får vakna med dig ...


Jag föredrar att ...

... möta den dig
som är ämnad för mig
i oredigerad version

Ty jag vill veta
vem denna person
är i verkligheten

Den verklighet
som är den nyvaknade
ännu ej tillrättalagda
inför alla omvärldens
förväntningar
uppsminkade och
stilanpassade
linsflirtande versionen

Med andra ord
en frukostversion
av den dig
som är ämnad för mig


Ty det är den dig
jag ska tillbringa
resten av mitt liv
tillsammans med

och för mig
är du vacker nog
precis så som du är
innan du lagt till
allt det där andra
som kanske omvärlden
förväntar sig att du 
dig i klär ...

För om det ej
vore så för mig
är jag knappast
den som är ämnad
för att få leva med dig

och att detsamma
är det som gäller för dig
när det handlar om hur
du föredrar mig

är en förutsättning för mig
för att jag ska känna
att du är ämnad för mig

 

 

 

__________________________

Tidigare publicerad här i juli 2012




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-01-11 07:07



Bookmark and Share


  helenita VIP
”oredigerad version”
”en frukostversion”
Gillar!
2021-01-15

    ej medlem längre
Oredigerad!...
Tack
Wow-känsla
2021-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP