Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Övergiven

Var allt oundviklig konsekvens
eller något som du tänkt på ens
snälla, svara, har du ens ett samvete
jag förtjänar bättre än så här, du vet det
varför lämna mig, i ett personligt helvete

men du övergav mig, kan du se detta
lämnar mig med sån otrolig smärta
kvar är bara ett sårat, ärrat hjärta

var du en dröm eller fantasi
mitt hopp, eller fanns det ett "vi"
kanske var allt bara ett bedrägeri
jag tvivlar på varenda ord
kan det vara som jag tror
men inga svar gavs när du for

konung av frågors rike
i mörker, med fasa utan dess like
klädd i tårar, men ingen hör mig när jag skriker




Fri vers (Fri form) av Martin Lindh
Läst 55 gånger
Publicerad 2021-01-11 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martin Lindh