Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tänkte på dig

Idag tänkte jag på dig
det händer fortfarande
att mina tankar vandrar
till dig och hur du har det
till om du nånsin unnar mig detsamma

Jag tänker på om vi skulle ses av en slump
stöta på varandra spontant
skulle du vilja säga mig nåt
en del av mig hoppas det
mitt sårade hjärta har bara en replik
"Du säger mig aldrig nåt mer igen"

Av alla minnen
finns mest smärtsam bråte kvar
jag ids inte rensa
jag förtränger detta med

Så du blir mig inte mer
än ett levande spöke
som stundtals hemsöker mig
och mest lämnar mig ifred
trots att du inte vet om detta alls

Så enda jag vet säkert
är att jag tänker på dig
men aldrig vet
om du unnat mig tanken alls




Fri vers (Fri form) av Martin Lindh
Läst 115 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-10-03 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martin Lindh