Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som regn på ett fönster

Tänk om känslor skulle kunna flöda ur en
likt vatten på en fönsterruta
som ger åskådaren en suddig vision av min värld

kanske hade du sett varför
eller kunnat ge mig en hand
möjligen helat vad som felar mig

är det mina tankar som tynger?
fast de gömts så djupt att jag inte hör dem
känslorna kanske, när de dansar i mitt inre

anledningar så otydliga
som teorierna många
jag förblir likadan
ändock aldrig densamma

så nästa regnskur
se världen genom glaset

blicka genom vätan
ser du mitt innersta väsen
min värld genom droppar som rinner




Fri vers (Fri form) av Martin Lindh
Läst 117 gånger
Publicerad 2022-01-18 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martin Lindh