Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Böneman blödig vid Klagomuren !

Jag trivs i min stuga

fastän den är trång

har ärvt den av farfar

som ärde av sin far!

jag reste till Israel

men glömde aldrig

mitt hem,

Stod så vid muren

stack in min lapp

önskade hälsa

önskade fred

Grät över Palestina

vet in't nå mer!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 293 gånger och applåderad av 8 personer
Utvald text
Publicerad 2021-01-12 02:04



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till "Utvald text!"
2021-01-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint att du bor i en släktklenod, farfars stuga. Håller med Lena om det sorgliga med Israel och Palestina. Fred verkar vara en bristvara i hela världen.
2021-01-13

  Bibbi VIP
Applåd!
2021-01-13

  Marita Ohlquist VIP
Jag har också petat in en lapp i en spricka i muren, förgäves så vitt jag förstår.
Israel är ett oroligt område, synd att befolkningen inte kan leva sida vid sida i lugn och ro.


2021-01-13

    Lena Staaf VIP
Det man ärvt av sin familj är viktigt, ger fotfäste i tillvaron.
Det är sorgligt med Israels utveckling, tycker jag. Att de annekterar palestinsk mark. Förr kunde judar och palestinier leva sida vid sida.
2021-01-12

  Sparvögat VIP
Det är viktigt att trivas i sitt hem...
En fin önskan i dina ord!
2021-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy