Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om det inte vore för sagornas ...

... personifiering av såväl
växter som djur
är jag tveksam till
att vi ens skulle ha haft
en miljörörelse värd namnet idag
än mindre så många som 
trots allt värnar så innerligt 
om såväl djur som natur ...

 

 

 

___________________

Tidigare publicerad här 
i juli 2012




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-01-12 05:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP