Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en liten fundering ... - Tidigare publicerad här i juli 2012


Verklig själslig näring av högre dignitet ...

... är 
förälskelsen
och passionen
tillsammans med
allt övrigt njutbart
livet har att bjuda på
och som vi känner 
att vi mår så där
alldeles förträffligt
innerligt bra av ...

Vet att det förväntas 
att jag även skriver till
det väsentliga med
att det ska vara i lagom proportioner ...

Men lagom är ett ord jag 
kommit att bli smått allergisk mot
när det kommer till det
som är det goda i livet ...

För mycket av det goda
är alldeles lagom  

enligt min mening ...

 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2021-01-12 16:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP