Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara för att ... - Tidigare publicerad här i juli 2012 men budskapet är tidlöst ...


Att älska ...

... är någonting 
som kan vara såväl snuskigt, kladdigt
och på gränsen till generande 
själsligt moraliskt penetrerande förfall 
som  stundom syndigt innerligt chockerande ...

... om det görs på rätt sätt ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 475 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-01-14 04:31



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Det gäller att älska rätt
på bästa sätt
då blir det ljuvt och skönt
och mödan lönt
2021-01-14

  DominiQueen
Lite "Oscar Wilde-cool" känsla. Suveränt!


Bokmärks med glitter
2021-01-14

  DominiQueen
Underbar glödande brandfackla med glimt.
2021-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP