Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Liten reflektion ... - Befäst tidigare här i dessa ord i juli 2012


Till alla er som håller er med älskare och älskarinnor ...

...  Det är helt okey för mig ...

Men jag tror inte det är lika okey
för vare sig dem ni lever tillsammans med
eller dem ni nyttjar som älskare
och älskarinnor ...

Om ni inte får det ni behöver
i den relation ni lever i
bör ni fundera över varför
ni lever kvar i relationen överhuvud taget

För barnens skull,
är en ohållbar ursäkt!
Ty barnen mår inte bra av
föräldrar som som inte mår bra
och föräldrar som inte har bra sex
tillsammans och måste söka sig
utanför förhållandet
för att få tillfällig tillfredsställelse
mår knappast bra ...

De som säger att det fungerar
och att de inte har något annat alternativ
lider, enligt min mening,
en generande brist på självinsikt ...

Om attraktion av sexuell natur
finns med som grund för relationen
är situationen inte så svår att ta sig ur
om båda verkligen vill ...

Men om relationen bygger på
konventioner för vad som utmärker
en god och hållbar relation
utifrån ekonomiska aspekter
och annan prestige och prestanda-natur

... där sex är någonting som 
är mer av förpliktelse än njutbarhet

är älskare och älskarinnor
någonting som enbart utgör
konstgjord andning

och den fasta relationen
blir till slut en punkt
för återkommande
regelbunden mellanlandning

För allas bästa
Gör slut!

Skilj er! Om inte för er egen
så åtminstone för barnens skull ...

Min starkaste rekommendation
för att kunna få en lycklig relation
låt den grunda sig på ömsesidig
attraktion där båda känner att de vill
och njuter av att upptäcka, utforska
och tillfredsställa varandra på alla plan
i allmänhet
men när det gäller det sexuella
i allra största synnerhet!!!

Om ni inte får det ni behöver
så beror det på att ni inte berättar
vad det är ni önskar och vill
- Behov har alla ... 
Men för att verkligen kunna ge
vad den man älskar behöver
behöver man stundom prata med varandra
och berätta vad man drömmer och fantiserar om
att man skulle vilja få uppleva med den andre ...

Tror det skulle kunna medföra
att många som idag är 
älskare och älskarinnor
istället skulle kunna få bli
lyckligt lottade män och kvinnor
i relationer som bygger på rätt intentioner
på heltid!

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2021-01-14 19:48



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Ömsesidiga intentioner är en bra grogrund.
2021-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP