Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Behållare - med behållning - innehållande apelsinens inre - det yttre en magnifik kostym tillika behållare...


GULDSKALS BEHÅLLNING FÖR POETEN

 

skalar det guldgula skalet

insidans bleknade skikt 

blottläggs i betraktelsen

fruktköttet saftigt spruta

 

mellan klyftornas former

hinnan beslöjar håller om

som ett krus bevara vinet

dricker sörplar saft njutbar

 

GULDSKAL förpackning är

 

hela idéen med behållaren

bevisar komplexitetens norm

endast naturliga förpackningar

är dem naturen kan bryta ned

 

poetens betraktelse av behållning

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2021-01-18 14:18



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

Underbar
Välsmakande
Vitaminkick!

Tack!
2021-01-18

  Mr_Solstråle
Nu blev jag väldigt sugen på solmogna apelsiner
2021-01-18

  Solstrale VIP
Behållare - med behållning - innehållande apelsinens inre - det yttre en magnifik kostym tillika behållare...
2021-01-18

  Eva Langrath VIP
Härligt mustig text som får mig att tänka på en apelsin.
2021-01-18

  Kajan VIP
En dikt som en apelsin, kanske ; ) roande, underhållande
2021-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP