Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


för någon som du


Allting kan bli till guld

För någon som du
som aldrig säger nej
- när någon frågar

för någon som du
som får alla att skratta
får livet mening
kan allting uppskatta

för någon som du
som lärt livets läxa
blir allting till guld

när du är på den sista sträckan
- ser lagerkransen hägra
vet då att du segrat
du klarat loppet

för någon som du
som fått många gåvor
du kan ge
och få alla att le

för någon som du
finns livet att leva
utan att tveka
eller mera begära

för någon som du
som tackar för allt
kommer allting tillbaka tusenfallt

© Bibbi Ahrnstedt




Fri vers av bibbi ahrnstedt
Läst 274 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-01-18 16:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Förstår din djupa tanke... Jättefint!
2021-02-11

  Solstrale VIP
Så berörande uttryck för någon som du berörs av, en våg av rörelse, och värme som utväxlas mellan människor! Finns skrivet!
2021-01-18

  Kungskobran VIP
Fint diktat, men allt blir inte till guld som glimmar
2021-01-18

  Marita Ohlquist VIP
En underbar text om medmänsklighet, att ge och få!
2021-01-18

  ULJO
Så fin text. Gillas
2021-01-18

  Sparvögat VIP
En ödmjuk ton i att uppskatta det som livet ger och att ge av det man får...
Fint ordat!
2021-01-18
  > Nästa text
< Föregående

bibbi ahrnstedt
bibbi ahrnstedt