Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sådan där sanning som gäller alla, var och en - utom dig och mig förstås ...


Den allra sista gången ...

... är vad som gäller
varje gång ...

... det inte blir
riktigt så som vi tänkt
att utfallet skulle bli ...

Och ...

... för det mesta
lyckas vi
med våra föresatser

Vi gör ej om
samma misstag
ännu en gång ...

Men på något
förunderligt
sätt och vis
utvecklar vi
helt nya misstag
som vi kan begå ...

... nästa gång ... 

 

 

 

 

_________________________

Publicerad här tidigare i juli 2012

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-01-18 19:44



Bookmark and Share


  Carl Mikael Fäldt
Utan en diger svans av misstag finner jag det märkligt om något kan bli gjort överhuvudtaget...tror jag, om jag inte misstager mig;)
2021-01-20

  Solstrale VIP
Få,tänker,dock så...
2021-01-18

  Kungskobran VIP
Det är av misstagen man lär sig mest
2021-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP