Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemligheterna sjunger

Mullen står på glänt ner mot källarrummen
vaggad av berggrundens andetag
sover du under äppelträdets kala grenar
där osedda fåglar pickat benen rena,
bara hornen vittnar om hjortlighet
lukten av röd päls, klibbig och sträv
och myrstigarna mellan revbenen
smaken av ditt hjärta




Fri vers av Grävling
Läst 205 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-01-19 19:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling